ميمو بنت المسيح قسم المطبخ والمرأه والاشغال اليدويه وتصميمات الديكور
التسجيل : 29/11/2008 مجموع المساهمات : 2255 شفـيعي : مارمينا الـعـمـل : ربنا موجود هـوايـتـي : مزاجي :
| موضوع: اسباجتى بالمفروم الخميس 14 يناير - 20:20 | |
| اسباجيتى بالمفروم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المكونات لحم عصاج بالطريقة المعتادة لديكى تضيفى له وقت التقديم صلصة طماطم مخففة بالماء ووزدوى الفلفل الاسود عليهم وشوية كسبرة خضراء وبقدونس مكرونة اسباجيتى مسلوقة الطريقة طبعا الطريقة معروفة بس بنحب نقدم بعض الاطباق الخفيفة والسريعة عشان المبتدئات لان فى ناس فعلا مش بتعرف اى شئ فى الطبخ او عمل الاكل - فلزم التذكير دائما بأطباق خفيفة مثل هذا طبعا بتجيبى المكرونة بعد سلقها بماء وملح يغمرها بتصفى وتبرد بماء بارد بعد التصفية الجيدة بتشوجيها فى سمنة شوية وبعدين تضيفى عليها نصف العصاج ووقت الغرف تضيفى باقى العصاج على الوجه | |
|