طاحونه البابا كيرلس
اسباجتى بالمفروم 467447 اسباجتى بالمفروم 73011 اسباجتى بالمفروم 467447
اسباجتى بالمفروم 0002pmz

اهلا ًوسهلا بك عزيزي الزائر نورتنا في منتدي طاحونه البابا كيرلس نتمني ان تكون سعيد وانت بداخل المنتدي وقضاء وقت ممتع تفيد وتستفيد معنا ، اذا كانت اول زيارة لك للمنتدي فا اضغط علي تسجيل لتحصل علي عضوية جديده وتتمتع بكافة المزايا وتكون عضو في اسرة المنتدي ، واذا كنت عضو بالمنتدي فا اضغط علي دخول لتسجيل دخولك بعضويتك بالمنتدي .

اسباجتى بالمفروم 68085
طاحونه البابا كيرلس
اسباجتى بالمفروم 467447 اسباجتى بالمفروم 73011 اسباجتى بالمفروم 467447
اسباجتى بالمفروم 0002pmz

اهلا ًوسهلا بك عزيزي الزائر نورتنا في منتدي طاحونه البابا كيرلس نتمني ان تكون سعيد وانت بداخل المنتدي وقضاء وقت ممتع تفيد وتستفيد معنا ، اذا كانت اول زيارة لك للمنتدي فا اضغط علي تسجيل لتحصل علي عضوية جديده وتتمتع بكافة المزايا وتكون عضو في اسرة المنتدي ، واذا كنت عضو بالمنتدي فا اضغط علي دخول لتسجيل دخولك بعضويتك بالمنتدي .

اسباجتى بالمفروم 68085
طاحونه البابا كيرلس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخولالتسجيل

 

 اسباجتى بالمفروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ميمو بنت المسيح
قسم المطبخ والمرأه والاشغال اليدويه وتصميمات الديكور
قسم المطبخ والمرأه والاشغال اليدويه وتصميمات الديكور
ميمو بنت المسيح


انثى
التسجيل : 29/11/2008
مجموع المساهمات : 2255
شفـيعي : مارمينا
الـعـمـل : ربنا موجود
هـوايـتـي : اسباجتى بالمفروم Travel10
مزاجي : اسباجتى بالمفروم 65841310

اسباجتى بالمفروم Empty
مُساهمةموضوع: اسباجتى بالمفروم   اسباجتى بالمفروم 10163310الخميس 14 يناير - 20:20

اسباجيتى بالمفروم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المكونات
لحم عصاج بالطريقة المعتادة لديكى
تضيفى له وقت التقديم صلصة طماطم مخففة بالماء ووزدوى الفلفل الاسود عليهم
وشوية كسبرة خضراء وبقدونس
مكرونة اسباجيتى مسلوقة
الطريقة
طبعا الطريقة معروفة بس بنحب نقدم بعض الاطباق الخفيفة والسريعة عشان المبتدئات
لان فى ناس فعلا مش بتعرف اى شئ فى الطبخ او عمل الاكل - فلزم التذكير دائما بأطباق خفيفة
مثل هذا
طبعا بتجيبى المكرونة بعد سلقها بماء وملح يغمرها بتصفى وتبرد بماء بارد
بعد التصفية الجيدة بتشوجيها فى سمنة شوية وبعدين تضيفى عليها نصف العصاج
ووقت الغرف تضيفى باقى العصاج على الوجه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اسباجتى بالمفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
طاحونه البابا كيرلس :: طـاحـونـه العائله المسيحية :: طباخك الخاص-
انتقل الى:  


هذه الرسالة تفيد أنك غير مسجل .

و يسعدنا كثيرا انضمامك لنا ...

للتسجيل اضغط هـنـا

منتدي طاحونه البابا كيرلس



Preview on Feedage: %D8%B7%D8%A7%D8%AD%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7-%D9%83%D9%8A%D8%B1%D9%84%D8%B3 Add to My Yahoo! Add to Google! Add to AOL! Add to MSN
Subscribe in NewsGator Online Add to Netvibes Subscribe in Pakeflakes Subscribe in Bloglines Add to Alesti RSS Reader
Add to Feedage.com Groups Add to Windows Live iPing-it Add to Feedage RSS Alerts Add To Fwicki
Add to Spoken to You